CIO-Dagen 2016 – Innovation i praktiken

Den 8 september ordnar Olingo ”CIO-hot-spot”, en halvdag specifikt för CIO:er och deras utmaningar. Här kommer Åsa Lundell prata om innovationsprocesser och ”Design Thinking” utifrån sina erfarenheter av att driva digital innovation på både ett ungt digitalt företag som Tradedoubler och ett stort traditionsrikt företag som PwC. Lena Pehrs kommer simultant att dokumentera grafiskt och fånga upp frågeställningar från publiken.

Seminariet är endast för Olingos inbjudna, men du är förstås välkommen att höra av dig om du vill att vi kommer till ditt företag och pratar om digital innovation! Mejla till lena.pehrs@businessdesignstudio.se.

Lena och Kund FRG Lena Pehrs Ola Källgården

Olingos Ola Källgården och Lena Pehrs vid en tidigare grafisk workshop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *