Från digitalisering till verklig transformation – hur lyckas med det när tre av fyra anställda saknar tydliga mål?

Tillsammans med undersökningsföretaget Novus kommer Åsa Lundell och Lena Pehrs den 29:e september att hålla ett frukostseminarium på temat digitalisering och förändringsledning. Grunden är den undersökning om digital mognad, utifrån individen och yrkesrollen, som Novus utfört under sommaren.

Seminariet kommer att ske i workshopform där vi utifrån undersökningsresultaten diskuterar kring:

Vet du hur digitala medarbetarna i din organisation är och om de förstår målen? Har de förtroende för ledningens förmåga att driva digital transformation? Och vad tycker de egentligen om att vara en kanal för sin arbetsgivares budskap i sociala medier?

Seminariet är för inbjudna marknads- och kommunikationschefer från Novus nätverk. Vill du att vi kommer till ditt företag för en presentation och diskussion kring digitalisering och förändringsledning? Välkommen att höra av dig till lena.pehrs@businessdesignstudio.se.

novus bild förberedelse

Bild från de förberedande diskussionerna hos Novus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *