Förändringsledning genom bilder och med stöd av ADKAR

olingo frukostinbjudan utan datum

Den 5 oktober talar Lena Pehrs tillsammans med Olingos Ola Källgården om förändringsledning och hur man bättre kan lyckas med den. Ola presenterar ADKAR-modellen som kan vara en metodik som ger stöd för att leda förändringsprojekt. Lena pratar kring vikten av att få människor att förstå varför förändringen är nödvändig och hur man kan arbeta med bilder för att kommunicera och engagera. Seminariet avslutas med en gemensam workshop kring ett tänkt case, som dokumenteras grafiskt av Lena.

Anmälan till frukosten görs på Olingos webb. Hoppas att vi ses där!

Sä här såg det ut när vi workshoppade i maj 2016:

Seminarium förändringsledning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *