Digitalisering och individen

Novus digitalisering

I september hade vi ett frukostseminarium om ”Individen och digitalisering i arbetslivet”, där grunden var en undersökning som gjorts av Novus. Undersökningen visade t ex att endast 3 av 10 hade förtroende för ledningens förmåga att hantera de utmaningar som digitaliseringen medför. Minst sagt en utmaning när det kommer till förändringsledning! Vill du läsa mer om undersökningen kan du göra det på Novus hemsida.

På frukostseminariet hade vi en workshop kring resultatet och vad det betyder för utvecklingen av verksamheter – den ritade dokumentationen ser du ovan. Har du en utmaning som du känner vore rolig att göra en bildbaserad workshop kring? Välkommen att mejla lena.pehrs@3373.se.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *