Möten man minns

Ibland lägger man ner mycket tid på att planera och genomföra ett möte, t ex ett ”kundevent” av något slag. Alla kommer dit, trivs och tycker att det är utmärkt. Men det kan vara svårt att få det att bli ihågkommet en längre stund. Där kan en visualisering av mötet vara till hjälp! Genom att live-rita under mötet och sedan sammanställa till bilder att skicka ut till alla mötesdeltagare, så kommer de ihåg mötet längre.  Det händer att de nästa år säger ”Ah, den där mötesdokumentationen har jag haft framme på mitt rum hela året. Alla som sett den undrar och frågar var den kommer ifrån:”

Bild: Dokumentation av nätverkslunch

Vill du att ditt nästa arrangemang ska stanna kvar längre hos deltagarna? Kontakta mig på lena.pehrs@3373.se eller 0703-433733 så kan vi hitta en bra lösning för dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *