Så enkelt att till och med ett barn förstår?

Att beskriva nyttan av affärskritisk utveckling och förändring kan ofta bli komplext och svårt att ta till sig för människor i en organisation. Genom att utveckla egna bilder för verksamheten, utvecklas ett gemensamt språk som underlättar kommunikationen mellan alla.

Våra hjärnor förstår och tänker i bilder – visualisering är ett väldigt kraftfullt verktyg för utveckling. Exemplet är gjort för XLENT att visa hur de kan hjälpa företag att komma ifrån att ha IT som en bromskloss till att bli en konkurrensfördel.

Tack Hans Ehrenborg, Lars Lindberg, Johan Stålnacke mfl – det var som vanligt roligt att jobba med er! Tror det syns i bilderna också…

#ImageDrivenChange
www.BusinessDesignStudio.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *