Innovationsworkshop

Den 6-7 mars kommer vi tillsammans med RISE att facilitera en workshop för SKL på temat Välfärdsteknologi inom vård och omsorg. Under två dagar kommer ca 60 deltagare att diskutera behov inom vård och omsorg som nya innovationer kommer att kunna lösa. Syftet är att arbeta fram ett underlag för upphandling av nya välfärdsteknologier. Workshopen leds av RISE och vi på Business Design Studio kommer att simultant tolka det som diskuteras och presenteras, i ritade bilder. Bilderna kommer att ritas digitalt på iPad och projiceras på väggen i realtid, så att alla kan ta del av dem.

Förra gången vi workshopade tillsammans med RISE var temat innovationer inom boende, på LF Open, Länsförsäkringars arena för innovation. I slutet av de två dagarna hade 700 idéer kokats ner till 60 koncept, vilket vi sedan analyserade, strukturerade och sammanfattade i en enda bild som färdigställdes på plats under workshopen. Nedan kan du se resultatet den gången.

Välkommen att höra av dig om du blir nyfiken på hur vi kan hjälpa din organisation med innovation och utveckling!

/Lena

LF Open Innovation - Business Design Studio

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *